Pomoć pri kupovini

Kako Kupiti?

Kupovina patika u Sportizmo.rs Internet prodavnici je veoma jednostavna. Dovoljno je da uradite samo par jednostavnih koraka dok sedite kući za svojim telefonom ili računarom.

Procedura naručivanja putem sajta

  1. Odaberite artikal koji želite da kupite i kliknite na dugme „NARUČI“ koje se nalazi uz sliku artikla. Ne zaboravite da odabere i veličinu tj. broj artikla koji nosite kako bi znali koji broj kasnije da vam pošaljemo.
  2. Čim dodate artikal u korpu odmah će vam biti prikazana stranica sa sadržajem vaše korpe. Ako želite da se vratite u kupovinu i nađete još neki artikal koji vas zanima kliknite na „NAZAD U KUPOVINU“. Ukoliko želite da izbacite neke artikal iz korpe kliknite na „Izbaci“.
  3. Ukoliko ste završili sa kupovinom popunite kratak formular sa vašim podaci kako bi znali gde da vam isporučimo paket. Brzo nakon toga ćemo vas kontaktirati da potvrdimo vašu narudžbinu.

Kupovina telefonom

Ukoliko vam je lakše ili imate nekih dodatnih pitanja pozovite nas. Tu smo da vam rešimo dileme.

Obrada vaše narudžbine

Nakon što izvršite naručivanje artikala naši operateri će pokušati da u najbržem roku provere dostupnost artikla i da li je artikal spreman za slanje. Nakon što artikal bude spreman za slanje trudimo se da vam ga pošaljemo isti dan. Ako dođe do bilo kakvog zastoja naši operateri će pokušati da što pre stupe u kontakt sa vama.

Vaša kupovina je sigurna

Svi artikli na našem sajtu su originalni i kvalitetni. Pre isporuke proveravamo svaki artikal kako bi vam poslali artikal koji ste poručili u originalnom stanju. Tek kada se izvrše sve sigurnosne provere šaljemo vam paket na željenu adresu.

KAKO ODREDITI BROJ OBUĆE

Merenjem stopala

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj patika nosite!Sve što treba je da izmerite stopalo od palca do pete kao na donjoj slici

 

ŠTA MI TREBA?

  1. parče papira veće od stopala,
  2. olovka,
  3. lenjir.

 

KAKO IZMERITI STOPALO?

  1. Stojeći stanite stopalom na papir. Nagnite se u napred.
  2. Olovkom iscrtajte odraz oba vaša stopala. Veličina stopala se može razlikovati.
  3. Sada lenjirom izmerite odraze oba stopala i uzmite veću veličinu.
  4. Možete koristiti tabelu veličina, koja se nalazi pored svake patike na našem sajtu, da odredite svoj broj na osnovu centimetara.

Pogledajte stare patike

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju.

Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.

Ukoliko pogrešim broj da li postoji mogućnost zamene?

Naravno da možete da zamenite artikal koji ste poručili. Možete da zamenite za drugi broj ili model. Što je najbolje u svemu zamena se odvija jako brzo. Jako je bitno istaći da artikal morate da vratite u originalnom stanju u originalnoj ambalaži i da artikal nema tragova habanja i korišćenja. U slučaju zamene kupac snosi troškove poštarine.

Imam li pravo na reklamaciju?

Imate. Pravo na reklamaciju traje 2 godine – 6 meseci od dana kupovine. U skladu sa garancijom i po zakonu, svaka reklamacija se šalje u Labaratoriju koji utvrđuje odgovornost za nastalo oštećenje i donosi rešenje na osnovu koga se reklamacija rešava. Sve što treba da uradite je da nas pozovete. Objasnićemo vam kako da pozovete kurira koji će nam vratiti obuću. Jako je bitno da istaknemo da robu pre slanja na reklamaciju morate dobro da izbrišete. Prljavu robu nećemo primati. U slučaju reklamacije kupac snosi troškove poštarine.

Imam li pravo na povrat novca?

U koliko niste zadovoljni artiklom mi ćemo vam vratiti novac. Jako je bitno istaći da artikal morate da vratite u originalnom stanju u originalnoj ambalaži i da artikal nema tragova habanja i korišćenja. U slučaju povrata kupac snosi troškove poštarine.