V431BLK-BLK-2
V431BLK-BLK
V431BLK-BLK-3
V431BLK-BLK-4
V431BLK-BLK-5

Vans x Horror Exorcist Majica

SKU: V431BLK-BLK Kategorije: , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Vans ekskluzivna kolekcija sa horor temom koja će oduševiti sve one koji traže uzbuđenje. Oslikavajući scene iz omiljenih Warner Bros. horora poput: Isijavanje (The Shining),Strava u ulici Brestova (Nightmare on Elm Street), IT, Egzorcist (The Exorcist), Petak 13-ti (Friday the 13th) i Izgubljeni decaci (The Lost Boys), ova sablasna kolekcija oživljava priče kroz jedinstvene i direktne interpretacije najstrašnijih scena filmova, poznatih postera i likova koji su se pojavili na velikom ekranu.

Vans X Horror je nesumnjivo poslastica za sve prave horor ljubitelje, gde je estetika, iako revidirana, ostala verna stilu koji je Vans učinio kultnim brendom. Kao deo Horror kolekcije, ova majica je napravljena od 100% pamuka sa ‘The Exorcist’ tematskim printovima na grudima i leđima.

Sa prednjom grafikom koja odaje počast legendarnom filmskom posteru, majica Vans X The Exorcist će ti doneti stil koji je kultan i zastrašujući kao i film, koji nastavlja da užasava gledaoce skoro pedeset godina nakon objavljivanja.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Muškarci,Žene

Uzrast