VN0A5I111OJ
VN0A5I111OJ-2
VN0A5I111OJ-3
VN0A5I111OJ-4
VN0A5I111OJ-5

VANS PATIKE UA SK8-Hi Gore-Tex MTE-3

SKU: VN0A5I111OJ Kategorije: , , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Vans UA SK8-Hi Gore-Tex MTE-3 patike su napravljene da Vas drži napolju i da istražujete. Bez obzira na vremenske prilike.

Napravljen za elemente sa našom najnaprednijom i namenskom tehnologijom za sve vremenske uslove, nova Arctic Camo Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 spaja preko 25 godina istorije i tehnologije Vans snowborda u bezvremenski stil od poverenja. Komplet funkcija MTE-3 uključuje MTE-3 potplat napravljen sa All-Trac™, MTE ekskluzivnom gumenom mešavinom za sve vremenske prilike koja nudi značajno poboljšanu vuču sa poboljšanim izborom prstiju i dinamičkim gazećim slojem. Vodootporni paket MTE-3 GORE-TEX će Vas održati suvim, moćni 3M Thinsulate™ izolacioni paket za termoregulaciju po hladnom vremenu će vas zagrejati, a UltraCush™ čarape dvostruke gustine sa OrthoLite® gornjim slojem će vam pružiti udobnost bez obzira na to šta dan sprema. Pored toga, izdržljivi vodoodbojni kamuflažni tekstil i gornji deo od sintetike donose kultnu Vans estetiku u ovu beskompromisnu ​​udobnost u hladnom vremenu.

Bez obzira da li se nalazite na snežnim vrhovima ili hrabri put na posao koji je natopljen kišom, možete krenuti sa samopouzdanjem znajući da je svaki šav vaše opreme namerno postavljen da obezbedi vrhunsku svestranost. Na kraju krajeva, znamo da se nikada nije radilo o destinaciji. Reč je o pričama koje stvarate tokom svog putovanja.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Unisex

Silueta

Uzrast