-20%
V5V4BLK-BLK-3
V5V4BLK-BLK
V5V4BLK-BLK-2
V5V4BLK-BLK-4
V5V4BLK-BLK-5

VANS PATIKE Skate Half Cab ’92 GTX

12.792 RSD

SKU: V5V4BLK-BLK Kategorije: , Oznaka:
Očisti

Opis

Predstavljamo vam Vans Skate Half Cab ‘92 Gore-Tex, novu konstrukciju na skejt klasiku.Potpuno redizajniran imajući na umu skejtere, Skate Classics Half Cab ’92 Gore-Tex pruža više onoga što skejterima treba da bi omogućili maksimalan napredak. Nova završna obrada bočne strane, zastavica i brendiranje „skejtborda“ su neke od suptilnih razlika koje poboljšavaju ovaj kultni stil. Potpuno revidirani gornji deo sa profilisanom petom, kaiševima za zaključavanje jezika i rezanjem DURACAP™ podloge nudi suštinsko pristajanje koje je prozračnije i izdržljivije tamo gde je skejterima najpotrebnije.Dvodelna renovacija, sa čvršćim obezbedjenjem prstiju, obezbeđuje pojačan kontakt sa daskom, a redizajniran gumeni đon koji je učinio Vans poznatim je još bolji sa SickStick™ gumenom mešavinom i unutrašnjom petom za bolje prijanjanje i bolji osećaj daske , više podrške i više izdržljivosti. Skate Half Cab ‘92 Gore-Tex podiže ovaj kultni stil sa GORE-TEX® antilop i tekstilnim materijalima uparenim sa prednostima performansi koje traže pravi skejteri.Posle 30 godina, Skate Half Cab je i dalje napravljen za skejtbord. Samo sada, bolje je nego ikad.

  • POVEĆANA IZDRŽLJIVOST – DURACAP™ ojačani materijali, dublja tekstura izbočina na branicima prstiju i veće visine bočnih zidova daju retro izgled uz povećanu izdržljivost i zaštitu.
  • POTPUNO REDIZAJNIRANI GORNJI DEO – Rekonstruisani deo za petu i unutrašnjim kaiševima za jezičak za zaključano pristajanje i veću kontrolu daske.
  • LEGENDARNO DRŽANJE – Naša nova, zaštićena SickStick™ mešavina gume je najlepljivija guma do sada.
  • POPCUSH CUSHIONING – Naš najbolji jastučić i zaštita od udara. POPCUSH™ podnožja za vraćanje energije štite vaša stopala i istovremeno pomažu u smanjenju umora nogu za duže sesije voznje skejta.

Dodatne informacije

Veličina

41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46, 47

Brend