Z43201-07-2
Z43201-07-4
Z43201-07-3
Z43201-07

SUN68 PATIKE Ally Solid Navy Blue

SKU: Z43201-07 Kategorije: ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Sun68 Ally Solid Navy Blue patike predstavljaju savršen spoj udobnosti i stila, pružajući moderan izgled uz trajnu udobnost.

  • Izrađene od visokokvalitetne kože, tekstila i poliuretana, ove patike garantuju izdržljivost i udobnost tokom celodnevnog nošenja. Njihov elegantan dizajn u tamno plavoj boji dodaje notu sofisticiranosti svakom outfitu.
  • Patike Sun68 Ally Solid Navy Blue su opremljene udobnim đonom koji pruža podršku i stabilnost tokom hodanja, čineći ih idealnim za različite aktivnosti, od šetnje do svakodnevnih obaveza.
  • Sa pažljivo izrađenim detaljima i fokusom na kvalitetu, ove patike su simbol vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Njihov izdržljiv materijal i stil čine ih neizostavnim dodatkom u garderoberu svakog modernog muškarca.

Sun68 Ally Solid Navy Blue patike su kombinacija udobnosti, stila i kvaliteta, pružajući vam neophodnu podršku i sigurnost tokom svakog koraka. Sa svojim modernim dizajnom i udobnim materijalom, ove patike će vam pružiti udobnost i stil koji tražite za svakodnevne aktivnosti.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Žene

Silueta

Uzrast