sirogojno-dzemper-muski-dzemper-afmaeli-1-960×1200
sirogojno-dzemper-muski-dzemper-afmaeli-2-960×1200
sirogojno-dzemper-muski-dzemper-afmaeli-3-960×1200

SIROGOJNO DŽEMPER Afmaeli Muški Zip Kapuljača Plav

13.490 RSD

Sirogojno Afmaeli je moderan muški džemper na raskopčavanje, sa jedinstvenom šarom i kapuljačom, idealan za hladne zimske dane. Ručno izrađen u domaćoj radinosti uz standardizovanu kontrolu kvaliteta.

– materijal: 100% islandska vuna

– boja: plava

Sirogojno Style vunene priče nastaju u selima zlatiborskog kraja u zapadnoj Srbiji. Tradicionalna veština pletenja, islandsko predivo vrhunskog kvaliteta i autentičan dizajn stvaraju prepoznatljivu spoj tradicije i savremene mode. Od 1998. godine Sirogojno Style je deo porodične firme Sirogojno Company koja nastavlja proizvodnju ručno pletene odeće poštujuci veoma visoke standarde kvaliteta materijala, izrade i dizajna. Svaki komad odeće prolazi strogu kontrolu u okviru firme i kao znak kvaliteta nosi etiketu sa oznakom Sirogojno Style i potpisom pletilje koja ga je izradila.

SKU: afmaeli-plav Kategorije: ,
Očisti

Opis

Sirogojno Afmaeli Zip Kapuljača Plavi je moderan muški džemper na raskopčavanje, sa jedinstvenom šarom i kapuljačom, idealan za hladne zimske dane. Ručno izrađen u domaćoj radinosti uz standardizovanu kontrolu kvaliteta.