S70824-2
S70824-2-02
S70824-2-03

SAUCONY PATIKE Saucony x Universal Works Jazz NXT

SKU: S70824-2 Kategorije: ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Saucony Originals se udružio sa britanskim brendom savremene odeće, Universal Works, za njihov drugi zajednički projekat. U ovoj kolaboraciji možete jasno uočiti Saucony-ovu bogatu tradiciju i inovacije koje se ogledaju kroz pažljivo odabrane detalje i upotrebu visokokvalitetnih materijala. Ova kolaboracija je spojila Saucony-ovu tehničku stručnost sa Universal Works-ovom estetikom, rezultirajući stvaranjem pravog modernog klasika.

Nova Jazz NXT patika, napravljena je od raskošne teksturirane kože u zemaljskim nijansama, kreme i smeđe boje koje dodatno naglašavaju osećaj luksuza.

Sa đonom u istoj boji kao i kao i gornjište, stvara se doživljaj dinamične uniformnosti. Detalji su pažljivo promišljeni, pri čemu šavovi dodaju poseban pečat Saucony logotipu, Universal Works etiketa obogaćuje jezik patike, dok se ručno izrađeni UW motiv pojavljuje na vrhu cipele. Sve ovo upotpunjeno je premium uloškom sa prilagođenim brendingom.

Patike dolaze u smeđoj kraft papirnoj kutiji sa prilagođenim brendingom, ističući pažnju posvećenu svakom detalju ovog izvanrednog dizajna.

Dodatne informacije

Brend

Namena

Pol

Muškarci

Silueta

Uzrast