arena-sorts-bywayx-men-1-960×1200

ARENA ŠORTS Bywayx Men

SKU: 40494-51 Kategorije: , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Bywayx šorts je idealan izbor za sve plivače koji traže udobnost, funkcionalnost i moderan dizajn tokom svojih plivačkih aktivnosti.

  • Kvalitetni materijali: Izrađen od visokokvalitetnog materijala koji kombinuje poliester i elastan, pruža izvanrednu udobnost, fleksibilnost i izdržljivost. Ovi materijali su otporni na habanje i brzo se suše, čineći ih savršenim izborom za intenzivne plivačke treninge ili takmičenja.
  • Elastičan pojas sa vezivanjem: Šorts dolazi sa elastičnim pojasom koji omogućava sigurno i udobno prijanjanje oko struka. Dodatno, šorts ima vezivanje za dodatno podešavanje, pružajući personalizovanu i sigurnu veličinu.
  • Praktični džepovi: Šorts dolazi sa praktičnim džepovima na bočnim stranama, što omogućava plivačima da sigurno drže sitnice poput ključeva ili novčanika tokom plivanja.
  • Višenamenska upotreba: Ovaj šorts je pogodan za različite aktivnosti u vodi, uključujući plivanje, vodene sportove ili jednostavno opuštanje na plaži.

Arena Bywayx šorts je pouzdan, udoban i moderan komad plivačke opreme koji će ispuniti potrebe svih plivača. Ovaj šorts pruža optimalnu udobnost, sigurnost i stil tokom svake plivačke sesije, čineći ih idealnim izborom za sve plivačke entuzijaste.