-30%
005980
005980-2
005980-3
005980-4
005980-5

ARENA ŠORTS Allover

Original price was: 5.490 RSD.Current price is: 3.843 RSD.

SKU: 005980-600 Kategorije: , , ,
Očisti

Opis

Uživajte na plaži u stilu uz Arena Allover muški šorts za kupanje. Ovaj šorts sa prelepim šarenim uzorkom će vas istaći i privući poglede. Izrađen od visokokvalitetnog, izdržljivog materijala koji brzo se suši, ovaj šorts je dizajniran da izdrži sve avanture koje vas čekaju u vodi. Elastična traka sa vezicom osigurava da šorts ostane na mestu, pružajući vam udobnost i sigurnost tokom celog dana. Unutrašnja postava dodatno pruža podršku i udobnost.

Arena koristi inovativni materijal za svoje kupaće kostime, uključujući ovaj šorts, koji je napravljen od visokokvalitetnog, recikliranog poliestera. Ovaj materijal omogućava brzo sušenje, idealan je za aktivnosti poput plivanja, surfanja i sunčanja. Uživajte u svakom trenutku na plaži uz udobnost i kvalitet koji pruža Arena muški šorts za kupanje.

Karakteristike:

  • Unutrašnja postava: Opremljen sa unutrašnjom postavom radi dodatne podrške i udobnosti
  • Tkanina od 100% recikliranog materijala: Odgovorno izrađene tkanine su napravljene od recikliranih materijala radi smanjenja uticaja na životnu sredinu
  • Elastična traka sa vezicom za stezanje: Podesiva vezica za prilagođavanje i sigurno prijanjanje

Održavanje:

Da biste osigurali da vaš Arena kupaći kostim pruža najbolje moguće performanse tokom dugog vremenskog perioda, preporučujemo da preduzmete sledeće mere opreza:

  • Isperite odmah nakon upotrebe u vodi bez hlora;
  • Ne ostavljajte mokar kupaći kostim u torbi ili drugom kontejneru na duže vreme;
  • Ne izlažite mokar kupaći kostim direktnom sunčevom svetlu dok se nalazi u torbi ili drugom kontejneru;
  • Perite deterdžentima koji su pogodni za osetljive tkanine;
  • Sušite na vazduhu, dalje od izvora toplote

Pratite uputstva za pranje koja se nalaze na etiketi vašeg proizvoda. Etiketa pruža korisne simbole koji pružaju informacije o najboljem načinu održavanja kupaćeg kostima.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Muškarci

Uzrast