arena-decije-oprema-za-plivanje-disaljka-za-plivanje-swim-snorkel-iii-1-1000×1000

ARENA Disaljka Za Plivanje Swim Snorkel Pro

SKU: 004825-905 Kategorije: , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Svim Snorkel Pro III savršena za takmičarske plivače koji žele da poboljšaju svoju tehniku plivanja ili disanja. Hidrodinamički dizajn, centrirana konstrukcija i podesivi remen obezbeđuju stabilno prijanjanje i pri velikoj brzini. Disaljka za plivanje omogućava disanje pod vodom i sportista može da se fokusira na tehniku plivanja i položaj u vodi. Isporučuje se sa dva regulatora vazduha za različite nivoe vežbanja pluća. Zbog dva različita silikonska nastavka za usta, disaljka za plivanje se može prilagoditi svim plivačima.

  • Ergonomski dizajn:  ergonomski oblikovan kako bi se savršeno prilagodio obliku lica i usta plivača, pružajući udobnost tokom dugih plivačkih sesija. Zahvaljujući pažljivo dizajniranim elementima, ovaj snorkel omogućava prirodno disanje bez ometanja
  • Jednostavno disanje: Sa svojim jedinstvenim dizajnom koji omogućava plivačima da dišu bez potrebe za podizanjem glave iz vode, Arena Swim Snorkel Pro III omogućava kontinuirano disanje bez prekida, što omogućava plivačima da se fokusiraju na poboljšanje svoje tehnike plivanja
  • Integrisani ventil: Snorkel je opremljen integrisanim ventilom koji omogućava plivačima da kontrolišu protok vazduha i eliminišu vodu iz disaljke, što osigurava konstantno i udobno disanje tokom plivanja.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i dugotrajni, Arena Swim Snorkel Pro III je pouzdan i izdržljiv alat koji će trajati tokom mnogih plivačkih treninga.

Arena Swim Snorkel Pro III je savršen izbor za sve plivače koji žele da poboljšaju svoju tehniku disanja i postignu bolje rezultate u bazenu. Disaljka pruža udobnost, funkcionalnost i pouzdanost tokom svake plivačke sesije, čineći ga neophodnim dodatkom u arsenalu svakog ozbiljnog plivača.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena