9239957_1
9239957_2

ARENA NAOČARE ZA PLIVANJE Swedix Mirror Goggle

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Swedix Mirror naočare su vrhunski dizajnirane plivačke naočare koje kombinuju izuzetnu udobnost, preciznu vidljivost i elegantan dizajn.

  • Inovativni dizajn, swedix Mirror stakla su revolucionarno dizajnirana kako bi pružila maksimalnu vidljivost u vodi. Njihov aerodinamičan oblik smanjuje otpor vodi, dok široko polje gledanja omogućava plivačima da jasno vide svoju okolinu bez obzira na uslove.
  • Precizna optika, stakla su opremljena premazom koji smanjuje odbljesak i refleksiju sunčeve svetlosti, pružajući jasnu i oštru sliku čak i u jakom svetlu. Ovo čini Swedix Mirror naočare idealnim za otvorene vode i sunčane dane.
  • Udoban i siguran dizajn: Naočare su oblikovane kako bi savršeno pristajale uz lice, pružajući udobnost i sigurno prijanjanje tokom celog plivanja. Podesive trake omogućavaju udobonos za svakog plivača.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađene od vrhunskih materijala koji su otporni na habanje i dugotrajni, Swedix Mirror naočare su izdržljive i pouzdane čak i u najzahtevnijim uslovima.
  • Elegantan dizajn sa zrcalnim efektom: Sa svojim elegantnim dizajnom i efektom ogledala, Swedix Mirror naočare pružaju plivačima stilski i atraktivan izgled na bazenu.

Arena Swedix Mirror naočare su savršen izbor za sve plivače koji traže vrhunske performanse, udobnost i stil. Ove naočare će vam pružiti neuporedivo iskustvo u vodi, omogućavajući vam da maksimalno uživate u svakom trenutku plivanja.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Unisex

Uzrast

Tip proizvoda