-30%
003929-600
003929-600-2

ARENA NAOČARE ZA PLIVANJE Cobra Ultra Swipe

Original price was: 7.990 RSD.Current price is: 5.593 RSD.

Očisti

Opis

Arena Cobra Ultra Swipe su vrhunske plivačke naočare koje donose naprednu tehnologiju i izuzetne performanse na bazen.

  • Revolucionarna tehnologija Swipe: Cobra Ultra Swipe donosi revolucionarnu tehnologiju Swipe, koja omogućava plivačima da jednostavno i brzo uklone maglu sa stakala samo jednim pokretom prsta. Ova inovacija omogućava jasnu vidljivost tokom celog plivanja, bez potrebe za skidanjem naočara ili zastajkivanjem.
  • Izuzetna udobnost i prileganje: Naočare su dizajnirane kako bi savršeno pristajale uz lice, pružajući udobnost i sigurno prijanjanje tokom celog plivanja. Podesive trake omogućavaju bolje podešavanje, dok mekani jastučići na nosu dodatno povećavaju udobnost.
  • Napredna optika i široko polje gledanja: Cobra Ultra Swipe naočare su opremljene naprednom optikom koja pruža kristalno jasnu sliku pod vodom. Njihovo široko polje gledanja omogućava plivačima da imaju potpuni pregled nad svojim okruženjem tokom plivanja.
  • Otporan materijal i trajna izdržljivost: Izrađene od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na hlor i habanje, Cobra Ultra Swipe naočare su izuzetno trajne i pouzdane čak i u najzahtevnijim uslovima. Njihova izdržljivost čini ih idealnim izborom za intenzivne treninge i takmičenja.
  • Moderan dizajn: Sa svojim modernim dizajnom i atraktivnim bojama, Cobra Ultra Swipe naočare pružaju plivačima stilski i atraktivan izgled na bazenu.

Arena Cobra Ultra Swipe su savršen izbor za sve plivače koji traže vrhunske performanse, udobnost i praktičnost. Ove naočare će vam pružiti neuporedivo iskustvo u vodi, omogućavajući vam da maksimalno uživate u svakom trenutku plivanja.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Pol

Unisex

Uzrast