002507-390

ARENA NAOČARE ZA PLIVANJE Cobra Ultra Swipe Mr

SKU: 002507-390 Kategorije: , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Cobra Ultra Swipe Mirror naočare za plivanje su vrhunski izbor za ozbiljne plivače i takmičare koji traže maksimalne performanse u vodi. Sa inovativnom tehnologijom i modernim dizajnom, ove naočare obezbeđuju superiornu vidljivost, udobnost i izdržljivost.

Karakteristike:

  • Tehnologija Swipe Anti-Fog: Najnovija Swipe Anti-Fog tehnologija omogućava dugotrajan i izuzetno efikasan premaz protiv magljenja. Da bi se aktivirao, jednostavno obrišite unutrašnjost sočiva prstom pet puta kada se zamagle.
  • Izuzetna vidljivost: Zakrivljena sočiva sa ogledalom pružaju široko vidno polje i smanjuju odsjaj, omogućavajući kristalno jasnu vidljivost pod vodom.
  • Hidrodinamički dizajn: Ergonomični oblik naočara smanjuje otpor vode, čineći ih idealnim za brzinske treninge i takmičenja.
  • Udobno prianjanje: Mekani silikonski zaptivači i prilagodljiva traka za glavu osiguravaju udobno i sigurno prianjanje, čak i tokom dužih sesija plivanja.
  • Višestruke veličine mosta za nos: Dolaze sa različitim veličinama mosta za nos, što omogućava prilagodljivo i personalizovano prianjanje za sve korisnike.
  • UV Zaštita: Sočiva nude 100% UV zaštitu, štiteći oči od štetnih sunčevih zraka tokom plivanja na otvorenom.

Arena Cobra Ultra Swipe Mirror naočare su savršen izbor za sve koji žele najbolje od svojih naočara za plivanje, bilo da se takmiče na visokom nivou ili jednostavno žele najviši kvalitet opreme za svoje treninge.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Unisex

Tip proizvoda