003251-999-02
003251-999-05
003251-999-04
003251-999-03
003251-999-01

ARENA NAOČARE ZA PLIVANJE Cobra Core Swipe Mirror

SKU: 003251-999 Kategorije: , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Cobra Swipe Mirror su vrhunske plivačke naočare koje donose naprednu tehnologiju i izuzetne performanse na bazen.

  • Revolucionarna tehnologija Swipe: Cobra Swipe donosi revolucionarnu tehnologiju Swipe, koja omogućava plivačima da jednostavno i brzo uklone maglu sa stakala samo jednim pokretom prsta. Ova inovacija omogućava jasnu vidljivost tokom celog plivanja, bez potrebe za skidanjem naočara ili zastajkivanjem.
  • Izuzetna udobnost i prileganje: Naočare su dizajnirane kako bi savršeno pristajale uz lice, pružajući udobnost i sigurno prijanjanje tokom celog plivanja. Podesive trake omogućavaju bolje podešavanje, dok mekani jastučići na nosu dodatno povećavaju udobnost.
  • Napredna optika i široko polje gledanja: Cobra Core Swipe Mirro naočare su opremljene naprednom optikom koja pruža kristalno jasnu sliku pod vodom. Njihovo široko polje gledanja omogućava plivačima da imaju potpuni pregled nad svojim okruženjem tokom plivanja.
  • Otporan materijal i trajna izdržljivost: Izrađene od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na hlor i habanje, Cobra Ultra Swipe naočare su izuzetno trajne i pouzdane čak i u najzahtevnijim uslovima. Njihova izdržljivost čini ih idealnim izborom za intenzivne treninge i takmičenja.
  • Moderan dizajn: Sa svojim modernim dizajnom i atraktivnim bojama, Cobra Core Swipe Mirror naočare pružaju plivačima stilski i atraktivan izgled na bazenu.

Arena Cobra Core Swipe Mirror su savršen izbor za sve plivače koji traže vrhunske performanse, udobnost i praktičnost. Ove naočare će vam pružiti neuporedivo iskustvo u vodi, omogućavajući vam da maksimalno uživate u svakom trenutku plivanja.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Tip proizvoda

Uzrast