92338-902
92338-902
92338-902-2
92338-902-3

ARENA NAOČARE Spider Jr

SKU: 92338-902 Kategorije: , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Spider Jr su plivačke naočare specijalno dizajnirane za mlade plivače koji traže udobnost, sigurnost i izvanredne performanse u vodi.

  1. Prilagođen dizajn za decu: Arena Spider Jr su ergonomski dizajnirane kako bi se savršeno uklopile na dečja lica, pružajući udobnost i sigurno prijanjanje tokom celog plivanja.
  2. Kvalitetna stakla: Naočare dolaze sa kvalitetnim staklima koja pružaju izuzetnu jasnoću i širok vidni ugao, omogućavajući mladim plivačima da jasno vide svoju okolinu u bazenu ili otvorenoj vodi.
  3. Fleksibilni i otporni materijali: Izrađene od visokokvalitetnih, fleksibilnih materijala koji su otporni na oštećenja i habanje, Arena Spider Jr su izdržljive i dugotrajne, savršene za aktivnu decu koja vole da plivaju.
  4. Jednostavno prilagođavanje: Podesive trake i nosni most omogućavaju lako prilagođavanje naočara različitim oblicima lica, osiguravajući savršeno prijanjanje i stabilnost tokom celog plivanja.
  5. Dizajn u veselim bojama: Dostupne su u različitim veselim bojama i dezenima koje deca vole, čineći plivanje još zabavnijim i privlačnijim za mlade plivače.

Arena Spider Jr su pouzdane, udobne i atraktivne plivačke naočare koje su idealne za sve mlade plivače koji žele da uživaju u bezbednom i udobnom plivanju. Ove naočare pružaju pouzdanu zaštitu očiju i omogućavaju mladim plivačima da se fokusiraju na svoje plivačke veštine i uživaju u vodi.

Dodatne informacije

Veličina

TU

Brend

Boja

Namena

Pol

Deca

Uzrast