-50%
003151-100
003151-100-2

ARENA NAOČARE Air-Speed Mirror

1.990 RSD

Očisti

Opis

Arena Air-Speed Mirror su vrhunske plivačke naočare koje kombinuju naprednu tehnologiju, izuzetnu udobnost i moderan dizajn.

  • Napredna tehnologija stakala: Air-Speed Mirror naočare su opremljene naprednim staklima sa premazom koji pružaju izuzetnu jasnoću i vidljivost pod vodom. Ovaj premaz smanjuje odbljesak sunčeve svetlosti i refleksiju, omogućavajući plivačima da vide svoje okruženje jasno i precizno.
  • Optimalno prileganje i udobnost: Naočare su dizajnirane sa fokusom na udobnost i sigurno prijanjanje uz lice. Mekani jastučići na nosu i podesive trake osiguravaju optimalno prileganje, dok aerodinamičan oblik stakala minimizira otpor vodi i omogućava slobodno kretanje.
  • Otporan materijal i trajna izdržljivost: Izrađene od visokokvalitetnih materijala otpornih na hlor, Air-Speed Mirror naočare su izuzetno izdržljive i pouzdane čak i u najzahtevnijim uslovima. Njihova izdržljivost čini ih idealnim izborom za intenzivne treninge i takmičenja.
  • Moderan dizajn sa zrcalnim efektom: Sa svojim modernim dizajnom i efektom ogledala, Air-Speed Mirror naočare pružaju plivačima stilski i atraktivan izgled na bazenu. Dostupne su u različitim bojama, omogućavajući plivačima da odaberu model koji najbolje odgovara njihovom stilu.

Arena Air-Speed Mirror su pouzdane, udobne i stilski naočare koje će poboljšati svako plivačko iskustvo. Sa svojom kombinacijom vrhunske tehnologije i atraktivnog dizajna, ove naočare će zadovoljiti i najzahtevnije plivače i doprineti njihovom uspehu u vodi.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Unisex

Uzrast