-30%
004764-720
004764-720-2
004764-720-3
004764-720-4

ARENA KUPAĆI Team Swimsuit Swim Tech Solid

2.373 RSD

SKU: 004764-720 Kategorije: , ,
Očisti

Opis

Arena Team Swimsuit Swim Tech Solid je savršen izbor dečijeg kupaćeg kostima za devojčice koje uživaju u plivanju.

  • Funkcionalnost i udobnost: Swim Tech Solid kupaći kostim je dizajniran kako bi pružio maksimalnu udobnost i slobodu kretanja tokom plivanja. Lagani materijal omogućava devojčicama da se slobodno kreću u vodi bez osećaja težine ili nelagodnosti.
  • Trajnost i izdržljivost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj kupaći kostim je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje, što ga čini idealnim za redovno korišćenje u bazenu.
  • Praktičan dizajn: Swim Tech Solid kupaći kostim dolazi sa jednostavnim, ali efikasnim dizajnom koji omogućava lako oblačenje i skidanje, što je posebno važno za dečije kupaće kostime.
  • Moderan izgled: Sa svojim jednostavnim, ali elegantnim izgledom, ovaj kupaći kostim će sigurno privući pažnju i ostaviti dobar utisak na bazenu.

Arena Team Swimsuit Swim Tech Solid je pouzdan, udoban i moderan kupaći kostim koji će obradovati svaku devojčicu koja uživa u plivanju. Ovaj kupaći kostim pruža optimalnu udobnost, trajnost i stil tokom svake plivačke sesije, čineći ga neophodnim dodatkom u garderoberu svake devojčice.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Deca

Uzrast