003786-100
003786-100-2
003786-100-4
003786-1003

ARENA KAPA ZA PLIVANJE Reversible Cap

SKU: 003786-100 Kategorije: , , , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

Arena Reversible Cap je praktična i stilizovana kapa za plivanje koja pruža izuzetnu udobnost i funkcionalnost tokom svakog plivačkog treninga ili takmičenja.

  • Dvostrani dizajn: Reversible Cap dolazi sa dvostranim dizajnom koji omogućava plivačima da biraju između dva različita stila ili boje, pružajući im veću fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja svom ličnom ukusu.
  • Kvalitetni materijali: Izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i habanje, ova kapa za plivanje je izdržljiva i pouzdana čak i u najzahtevnijim uslovima.
  • Optimalno prileganje: Dizajnirana kako bi se savršeno prilagodila glavi, Reversible Cap pruža udobno i sigurno prijanjanje, sprečavajući da voda prodre ispod kape i ometa plivača tokom plivanja.
  • Univerzalna veličina: Kapica je dizajnirana kao univerzalna veličina koja odgovara većini glava, što je čini pogodnom za plivače svih uzrasta i veličina.

Arena Reversible Cap je neizostavan dodatak u opremi svakog plivača koji želi da se istakne na bazenu svojim stilom i pruži maksimalnu udobnost tokom plivanja. Sa svojim dvostranim dizajnom, kvalitetnim materijalima i optimalnim prileganjem, ova kapa će zadovoljiti potrebe svakog plivača i doprineti njihovom uspehu u vodi.

Dodatne informacije

Brend

Boja

,

Namena

Pol

Unisex