-6%
91662-20
91662-20

ARENA KAPA Classic Silicone

Original price was: 890 RSD.Current price is: 833 RSD.

SKU: 91662-20 Kategorije: , , , ,
Očisti

Opis

Arena Classic Silicone kapa je idealna opcija za sve plivače koji traže pouzdanu zaštitu od vode i udobnost tokom svojih plivačkih sesija.

  • Kvalitetan silikonski materijal: Izrađena od visokokvalitetnog silikona, Arena Classic Silicone kapa je izuzetno fleksibilna, otporna na habanje i dugotrajna. Silikonski materijal osigurava udobnost i sigurno prijanjanje tokom celog plivanja.
  • Sigurno prijanjanje: Kapa se savršeno prijanja uz glavu, pružajući sigurno prijanjanje i minimalno prodiranje vode ispod kape tokom plivanja. Ovo osigurava da plivači mogu da se fokusiraju na svoj trening bez brige o svojoj kosi ili ometačkim faktorima.
  • Univerzalna veličina: Dizajnirana u univerzalnoj veličini koja odgovara većini odraslih plivača, Arena Classic Silicone kapa je pogodna za širok spektar veličina glava.
  • Jednostavan dizajn: Kapa dolazi sa klasičnim dizajnom bez dodatnih detalja ili ukrasa, čineći je praktičnom opcijom za svakodnevno plivanje ili takmičenja.
  • Dostupna u različitim bojama: Arena Classic Silicone kapa je dostupna u širokom spektru boja, omogućavajući plivačima da izaberu boju koja najbolje odgovara njihovom stilu ili timskim bojama.

Arena Classic Silicone kapa je pouzdana, udobna i praktična opcija za sve plivače koji žele da se fokusiraju na svoj trening i uživaju u udobnom plivanju bez ometanja. Ova kapa pruža pouzdanu zaštitu od vode i omogućava plivačima da se osećaju samouvereno tokom svojih plivačkih sesija.

Dodatne informacije

Veličina

TU

Brend

Boja

Namena

Pol

Muškarci,Žene

Uzrast