-30%
91670-55
91670-55

ARENA KAPA Classic Silicone Jr

833 RSD

SKU: 91670-55 Kategorije: , , ,
Očisti

Opis

Arena Classic Logo Silicone Jr je kapa za plivanje namenjena mladim plivačima koji traže udobnost, sigurnost i kvalitet tokom svojih plivačkih sesija.

  • Kvalitetan materijal: Izrađena od visokokvalitetnog silikonskog materijala, Arena Classic Logo Silicone Jr je izuzetno fleksibilna, meka na dodir i udobna za nošenje, pružajući mladim plivačima optimalnu udobnost tokom dužih plivačkih treninga.
  • Izdržljivost: Silikonski materijal čini ovu kapu izuzetno izdržljivom i dugotrajnom, otpornom na habanje i oštećenja, čime se osigurava da će trajati tokom mnogih plivačkih sesija.
  • Sigurno prijanjanje: Arena Classic Logo Silicone Jr je dizajnirana da savršeno prijanja uz glavu, osiguravajući sigurno prijanjanje i minimalno prodiranje vode ispod kape tokom plivanja.
  • Univerzalna veličina: Ova kapa je dizajnirana u univerzalnoj veličini koja odgovara većini dečjih glava, čineći je pogodnom za širok spektar uzrasta i veličina glava.
  • Atraktivan dizajn: Sa upečatljivim Arena logom i dostupna u različitim živopisnim bojama, Arena Classic Logo Silicone Jr je atraktivna i moderna kapa koja će dodati stil svakom plivačkom izgledu.

Arena Classic Logo Silicone Jr je pouzdana, udobna i atraktivna kapa za plivanje koja je idealna za sve mlade plivače koji žele da uživaju u udobnom i sigurnom plivanju. Ova kapa pruža zaštitu kose od hlorisane vode i omogućava mladim plivačima da se koncentrišu na svoj trening bez brige o svojoj kosi.

Dodatne informacije

Veličina

TU

Brend