SHACBGRT-403
SHACBGRT-403

ACBC PATIKE Green Trek

SKU: SHACBGRT-403 Kategorije: , , ,

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Opis

ACBC Green Trek patike su fantastičan spoj stila, udobnosti i ekološke osvešćenosti. Ove patike su dizajnirane za ljubitelje avanture koji cene održive proizvode. Glavna karakteristika ovih patika je njihova izuzetna sposobnost prilagođavanja različitim terenima, pružajući pouzdanu podršku tokom aktivnosti na otvorenom. Dizajnirane s okom ka ekologiji, ACBC Green Trek se ističu svojom održivošću. Napravljene od recikliranih materijala, kao što su reciklirani poliester i guma, ove patike smanjuju negativan uticaj na životnu sredinu. Osim toga, ACBC se trudi da smanji otpad tako što omogućava zamenu pojedinih delova patika umesto da se kupuju potpuno nove, produžavajući tako životni vek proizvoda.
Kada je reč o performansama, ACBC PATIKE Green Trek ne zaostaju. Njihov fleksibilan i izdržljiv đon pruža stabilnost i podršku na različitim površinama, dok udobna unutrašnjost osigurava prijatan osećaj tokom dužih šetnji ili aktivnosti na otvorenom. Ove patike su idealan izbor za sve koji žele da istraže prirodu, a pritom ostanu odani svojim ekološkim principima.
Uz moderan dizajn i pažljivo odabrane boje, ACBC PATIKE Green Trek savršeno se uklapaju u svaku avanturu, čineći ih ne samo praktičnim već i atraktivnim izborom za sve ljubitelje prirode i održivog načina života.

Dodatne informacije

Brend

Boja

Namena

Pol

Muškarci,Žene

Silueta

Uzrast