Dostava

Koja je cena dostave?

Dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije, nažalost isporuka u druge zemlje nije moguća. Cena dostave je ista za sve porudžbine bez obzira na iznos I iznosi 300 dinara.

Koji je rok isporuke?

Period dostave porudžbine je od 2-7 radnih dana. U normalnim poslovnim okolnostima, sve porudžbine napravljene do 12h (podne) biće spakovane i predate kurirskoj službi istog dana. Sve porudžbine napravljene posle tog perioda će biti poslate narednog dana. U danima visoke frenkvencije, može da dođe do odlaganja slanja. Vikendom se porudžbine ne šalju. Nakon napravljene porudžbine ćete dobiti e-mail sa potvrdom porudžbine, a nakon toga ćete dobiti još jedan e-mail sa obaveštenjem da je paket predat kurirskoj službi.

Da li se vrši dostva van teritorije Srbije?

Dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije, nažalost isporuka u druge zemlje nije moguća.

Kojom kurirskom službom se isporuka vrši?

Slanje i isporuka svih pošiljki se vrši kurirskom službom Daily Express. Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket I proverite ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem kontakt forme ili telefonom

Da li pošuljku mogu da preuzmem na paketomatu?

Preuzimanje na paketomatu pruža mogućnost da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na 130 lokacija u 60 gradova širom Srbije. Daily Express Paketomati su postavljeni na benziskim stanicama, supermarketima, šoping centrima i rade 24 časa dnevno. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. Da bi ste pošiljku preuzeli na paketomatu, neophodno je, da nakon što na email adresu sa kojom ste napravili porudžbinu stigne potvrda da je pošiljka poslata, preusmerite Vašu pošiljku na željeni paketomat (odabir paketomata se vrši na sajt daily express kurirske službe). Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana.